På jakt efter rörmokare

På jakt efter rörmokare

Tjenare alla läsare! Det var lite med besvikelse som man vaknade upp i morse och såg att det inte var någon sol över Jönköping längre. Besvikelsen väcktes bara när jag insåg att kranen i badrummet läcker som tusan, så nu är jag på jakt efter någon rörmokare i Jönköping som kan komma hem till mig någorlunda omgående. Jag vet faktiskt inte om det är strul med duschkranen också, den provade jag aldrig. Det är väl något som jag kanske ska kolla upp innan jag ringer till en rörmokare och ber om vvs arbeten. Om duschen också strular så har jag ett stort problem, speciellt med tanke på att jag tänkte ge mig ut på en löparrunda i eftermiddag när jag kommer hem från jobbet. Då vill jag gärna kunna duscha efteråt och skulle inte det gå så innebär det ett stort problem. Det är faktiskt första gången som något sådan här händer i lägenheten, så med andra ord så har hemmet klarat sig väldigt bra under flera år. Däremot är det lite problematiskt att det ska uppstå någonting som jag inte själv kan göra något åt, jag har aldrig utfört några vvs arbeten eller agerat rörmokare så det här får jag faktiskt lämna över till någon annan som besitter de kunskaperna. Det är en relativt körig vecka också där jag har mycket att hinna med innan vi går på lite ledighet, så det blir spännande att se om jag kan pyssla ihop allting. Prioriteringen har dock ändrats lite i samband med detta, så nu är det rörmokare och vvs arbeten som ligger högst upp på listan och sen får jobbet komma. Det säger väl egentligen sig självt att det här måste fixas, speciellt om duschen inte fungerar också. Om det bara visar sig vara kranen så kan jag klara mig, jag har ju en kran i köket där jag kan tvätta händerna och så vidare.  


Kommentarer är stängda.