Trädgårdsservice på Tjörn – pyssel vi gärna lämnar bort

Trädgårdsservice på Tjörn – pyssel vi gärna lämnar bort

Hej på er

Idag handlar det om lite större pyssel och pill än vanligt för den här veckan har vi nämligen en firma som utför trädgårdsservice vid vår sommarstuga på Tjörn. Vi kände att det annars skulle bli för tungt att ta tag i själva eftersom vi inte haft möjlighet att vara där särskilt mycket sista tiden. Förra sommaren hyrde vi ut den en del, det är stor efterfrågan på boenden på till exempel Tjörn eller någon annanstans kring västkusten om somrarna. Men i år ska vi inte hyra ut den utan ta tag i att rusta upp den lite mer och komma ikapp med både trädgården och lite andra mindre renoveringar. Dessutom tänkte vi själva vara där på vår egen semester denna sommaren.

Vi fick tag på en trädgårdsservice som hjälper till med allt från röjning av sly, gräsklippning, klippa häckar och massa annat. Dessutom kunde de köra bort sly, gräs och grenar efteråt så det var ju toppen. Vi var där i fredags eftermiddag och hade lite avstämning med de angående vad vi ville att de skulle göra för oss. Så de ska klippa och trimma häcken, klippa gräset, röja bort ett område där det vuxit igen ganska mycket med ogräs. Sedan ska de även då köra högtryckstvätt på stenplattorna som leder upp till ingången.

Det här kanske är sådan form av trädgårdsarbeten som andra gärna gör på sin fritid men vi anlitar hellre en trädgårdsservice som har bra redskap och resurser och kan lösa det mycket snabbare och lättare än vad vi hade kunnat göra. Ibland är det värt att vara bekväm, till exempel för att spara på sin egen rygg eller sitt eget tålamod för den delen. Förra sommaren började vi gå i tankarna att sälja huset på Tjörn men nu saknar jag det faktiskt när vi inte varit där så mycket, men vi sa att vi ska ta beslut om det efter denna sommaren hur vi vill göra. Ha nu en fortsatt fin dag!


Kommentarer är stängda.