Hemma och pysslar lite

Hemma och pysslar lite

Hej där bloggen! Visst känns det ganska så skönt att det är fredag idag, det tycker i alla fall jag. Jag går runt här hemma i Västerås och pysslar lite med lägenheten. Det finns ett nytt projekt som jag har dragit igång med och det är att jag tänkte bygga lite hyllor, jag tänkte testa om jag kan utföra några snickeriarbeten. Egentligen är det väl inte så mycket snickeriarbeten, men jag vill på något sätt tro att det är det. Det låter mycket händigare om man säger snickeriarbeten än om man säger pyssel, dock så är det inte alls lika roligt som pyssel. Jag har fått några brädor som redan är sågade så det enda jag behöver göra är att slipa och sätta lite färg på brädorna innan de åker upp på väggen. Dock så har jag bara sandpapper och det tar rätt bra tid ska ni veta, men så småningom så ska nog dessa plankor få sig en slät yta också. Jag var faktiskt ganska duktig i träslöjd, även fast det var långt ifrån mitt favoritämne. När jag håller på med pyssel så vill jag att det ska vara lite pill och gärna att det ska vara mycket detaljer, det jag gör nu är mest grovarbeten som i princip alla klarar av. Men jag funderar faktiskt på att måla hyllorna med lite detaljer så att jag får någon form av utmaning. Det får dock inte ta för lång tid för jag har ett tusenbitars pussel som jag tänkte sätta mig med när jag är klar, det är min helgsyssla. Jag och pussel går verkligen hand i hand, det är sån terapi för själen att bara sitta framför teven och lägga pussel. Men först har jag mina hyllor att ta hand om så nu får jag avrunda här för att återgå till arbete. Trevlig helg!  


Kommentarer är stängda.