Grejar lite i huset

Grejar lite i huset

Hej där! Nu börjar det hända grejer här på Lidingö, äntligen har jag fått tag på en firma som utför städservice så att jag slipper städa hela villan själv. Det har inte varit något större behov men i samband att jag flyttade in hit så kände jag att det skulle ta för mycket tid att behöva städa huset själv. Min barn är väldigt bra på att stöka ner men när det kommer till att städa så tror jag de skulle behöva en kurs i städservice, för där ligger de väldigt långt efter. Jag förväntar mig inte att de ska städa hela huset men de kan åtminstone plocka undan vad de har tagit fram, det känns som minsta de hade kunnat göra. Det kanske har blivit dags att ta ett snack med dem angående städningen, för tanke är att jag vår städservice endast ska ta de gemensamma utrymmena som vardagsrum, kök och badrum. Våra egna sovrum får vi faktiskt ansvara för själva, jag vill gärna ha mitt rum för mig själv oavsett om jag måste städa det eller inte. Ungarna bryr sig nog inte speciellt mycket om någon går in där eller inte. Det känns verkligen skönt att det är helg snart, trots att vi har kommit en bra bit in i flytten så är allting långt ifrån klart. Vi har fortfarande flera flyttlådor som behöver packas upp och det saknas lite möbler till vissa rum. Planen är att få allting ordnat under helgen, jag kommer behöva åka iväg till någon möbelaffär och köpa lite inredning. Vi har två mer rum än i förra huset som vi bodde i och de kan inte bara stå tomma. Förhoppningsvis så finns det någon möbelaffär på Lidingö så att jag inte behöver ge mig in i stan med bilen och leta runt. Trevlig helg på er!


Kommentarer är stängda.